kedd, augusztus 7

Kecsó = vásárlás

No, a kecskeméti létünk megint olyan vidámra sikeredett, mint a múltkor…én nem is értem, hogy Anya és Nagyi hogy a csudába nem unják meg a boltokban való mászkálást…

Komolyan mondom, szinte megörültek neki, hogy a hosszú forró időszak után, amikor megjött a lehűlés, rám akarták adni a rugdalózómat (3 hete nem volt rajtam rugi), és kiderült, hogy én azt sutyiban jól kinőttem. Felkiáltottak, hogy „hó, el kell menni a gyereknek venni pár göncöt!!!”…..és rvendeztek. Elmentünk egy naaagy üzletbe, ahol annyi cuccot vettek nekem, hogy a végén kaptunk egy lufit, amire rányomtatták az arcképemet…

persze, a képen alszom, mert ki bírja ki ébren azt a hosszú válogatást a ruhák közt? De szerintem azért nagyon szép kis kép lett.

Közben voltak a Zsófiék is megnézni engem, a Fecó ökörködött, meregette a szemét, én meg jókat röhögtem rajta, hogy milyen bután néz ki.

Aztán voltunk Anya munkahelyén is, segítettünk nekidolgozni, Anya meghívókat hajtogatott, én meg szórakoztattam Őket….nem is olyan szörnyű ez az irodai munka, mint ahogy mondják!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése