hétfő, február 13

D., mint angyal


D-t ma itthon tartottam, merthogy hiába tűnt úgy reggel, hogy a betegségnek már nyoma sincs, még nagyon le volt gyengülve, és mivel ma kezdődik a korcsolya-hét az oviban, mondom nem biztos, hogy jó, ha rögtön teljesen kifárasztják.
Namost, amiért érdemes külön írnom erről a mai napról: az én fiam olyan nagyon tündérien viselkedett egész nap, hogy arra alig-alig találok szavakat. Nekem nagyon sok melóm volt ma, merthogy ugye holnap Valentin, hál istennek nagyon sokan rendelek ékszert a kedvesüknek (itt jegyeznék meg némi kis statisztikai adatot: eddig a férfi-nő regisztrálók aránya nagyjából 40-60 volt. Az elmúlt napokban ez 98-2 százalékra módosult, de ez még hagyján: a férfiak tényleg nem vacakolnak. Vásárolnak vaze. Beregisztrál, vásárol. Én még ilyet nem is láttam. Nem volt olyan regisztráció az elmúlt napokban, hogy ne érkezett volna mellé vásárlás is…).
Szóval egész nap dolgoztam veszettül, és D. meg hagyott is dolgozni. Tényleg nem volt nyígás, nem volt ezt akarom, azt szeretném, hanem ha kellett valami, akkor nyígás nélkül jött a „kérem szépen” „köszönöm” utána megint önálló játék, tévézés, maximum óránként egy kérés… el voltam ájuldova…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése