hétfő, június 11

A Gála


Hétvégére eljött a Kati meg a Mama, ugyanis pénteken volt az ovis Évzáró Gála.
Nem mondom, hogy nem izgultam, hiszem D-ek most már egyre több szerepe van ugyebár, ahogy nő… Megint bejött a papírforma: hiába nem az én gyerekem ballagott,és bőgtem, mit a záporeső… nem tudom,mi lesz velem jövőre, gyaníthatóan egy Xanaxot is be kell majd vennem, hogy ne omoljak össze a meghatottságtól : )
Pénteken fél négyre kellett a csarnokhoz menni,négykor kezdődött az előadás, és nyomták is vagy három órán keresztül. Volt sok vers, mese, dalok, énekelt sokat az az énekesnő is, aki a bálon is nyomta a műsort, sőt, volt tornabemutató is. Mondjuk a tornabemutatón Gáborék még nem vettek részt, de legalább őrájuk is végig vigyáztak, tehát nem volt az, hogy a műsor felénél kiadják őket a szülőknek, így ez volt az első olyan előadás, amit én is nyugiban végig tudtam ülni.
Mindegyik gyerek végig nagyon fegyelmezetten viselkedett (pedig elég meleg volt, és gondolom, izgultak is azért rendesen), nagyon büszke volt minden szülő…
Mondom, kíváncsi leszek jövőre… Istenem, ha belegondolok, hogy jövő ilyenkor már túl leszünk az iskolaválasztáson is (jó, persze,még nem döntöttem el, hogy D. megy-e majd suliba a 2013/14es tanévre, vagy marad még egy évet ovis, de most az első verziót látom biztosabbnak).
Fotózni mondjuk nagyon nehéz volt, (a legjobb képet a Péter bácsiról sikerült készítenem) egy kicsit messze voltak a kölkök a nézőtértől… azt hiszem, mindenki jobban járna, ha ezek az év végi záró gálák is mondjuk a Patakiban lennének,úgy, mint a karácsonyi… mindegy, majd ha Szilvi megkérdezi a véleményem, akkor elmondom majd Neki (ha nem kérdezi, akkor is persze… de ott sokkal jobban lehet látni, a karácsonyi gálák mindig jobban élvezhetőek….).
Egyszóval: büszkék lehettünk a gyerekeinkre, na…
A hétvége további része is hamar eltelt, mint ahogy az lenni szokott. Mama meg Kati még holnapig maradnak, D.meggyőzte őket hamar:
-Mama, ugye mikor hazajövök az oviból, Te még itt leszel, ugye?
Nanáhogy : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése