szerda, november 23

Az elkóborolt macska


Kis őszi szünetet szavaztak meg nekünk Apuék… tegnap délután levittük a két gyereket Ballószögre, és vasárnapig ott is fognak maradni.
Kicsit paráztam, hogy hogy veszik majd most ezt a dolgot, hogy otthagyjuk őket, lévén most mind a kettő „kicsit” anyás… de nem kellett volna aggódnom, ugyanis Apu zseniálisan megoldotta a dolgot: beszerzett egy kismacskát. Namost egy dolgot tudni kell az apukámról: szerinte lakásban csak akkor van létjogosultsága állatnak, ha az illető egy sült csirke. Vagy malac, szintén sütve. Esetleg nyúl, az lehet rántva is. De élő macska… na az nem.
Volt a macskához sztori is:
„hát, szegény ott nyávogott a lábtörlőn, és hideg volt, és megsajnáltam, és gondoltam, holnap úgyis jönnek a gyerekek, had örüljenek neki… majd ha hétvégén hazamennek a gyerekek, akkor majd körbenézek a környéken, hogy honnan kóborolhatott el…”
Namost a Zsófi húgom este 11kor, két pohár likőr után elmondta, hogy igazából a fater pontosan tudja, hogy a macska honnan származik, 2 házzal lakik csak arréb, de a fater lecsapott rá, és betoloncolta a lakásba, had örüljenek a gyerekek…
Mondjuk örültek is… fel se tűnt nekik, amikor reggel elköszöntünk tőlük, és leléptünk… osztán hogy a macskából marad-e annyi, amit a hét végén vissza lehet adni….????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése