kedd, március 20

Haza...


Igen, ez a baj, hogy még az öt napos kirándulások is túl hamar véget érnek… vasárnap még beiktattunk egy kettesbeni sétát délelőtt, majd délben, csatlakkozva a csoporthoz, először a Notre Dame-t néztük meg, aztán együtt elvonultunk a Eiffel –toronyhoz. Ez a torony viszont utál minket. Mihelyst alá értünk, elkezdett esni az eső… olyan sokan voltak, hogy még a jó előre megváltott jeggyel is egy órát álltunk sorban, hogy feljussunk, és közben eléggé átáztunk. Még jó, hogy Esztivel meg Ágival jókat röhöghettünk közben… Mindegy, feljutottunk, csak addigra megint annyira fáztunk, hogy a fele fent töltött időt bent töltöttük a melegedőben… így volt ez a múltkor is, bár akkor ugye a tél közepén utaztunk… Mindegy, majd legközelebb júliusban jövünk…
A torony után vacsi, majd vacsi után irány a szálloda. Már nem nagyon volt kedvünk menni sehova, hiába no, nem bírja a paraszt a szántást… Eszti meg Ági átjöttek, és dumáltunk pár órát, aztán ájult alvás következett reggelig.
Reggeli után villámgyors összepakolás,  a csoport ment a parfümmúzeumba, mi meg bevásároltunk… Már eleve reggel úgy pakoltam, hogy ez egyik bőrönd gyakorlatilag üres maradt (ige, nagyon nehéz volt lezári a másikat, de megoldottuk), így aztán volt helyünk a különböző kulináris csodáknak… meg is töltöttük a rendelkezésünkre álló helyet pikkpakk… Aztán még kettesben felmentünk az áruház tetejére, és az úra előbukkanó nap fényében megebédeltünk… csak úgy, kézzel-lábbal, de életem egyik legfinomabb citromos sütijét ettem pl….
Kaja után csatlakoztunk a többiekhez, majd irány a reptér, aztán tűzés haza.
Itthon a kölkök már nagyon vártak minket, és hát így öt nap után én szeretek is már azért hazaérni….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése