vasárnap, március 25

Szoba kilátással


Nem mondhatom, hogy unalmas az élet… Alighogy visszalendültünk az itthoni létbe, már jött is az új program: tegnap ovis-bálba mentünk a Gellértbe, és ha már lúd, legyen kövér alapon még szobát is vettünk ki… Már régóta vágytam arra, hogy egy belvárosi szállodában éjszakázzak, de ugye ebben sok logika nem volt… most azonban a szálloda igen kedvezményesen adta a szobát a bál vendégeinek, mondhatni, a hülyének is megérte, nekünk meg pláne, úgyhogy ez is pipa.
A ruhákat vittük magunkkal, becuccoltunk, a szobában felöltöztünk, majd lelibbentünk. A buli nagyon jó volt, egy csomót táncoltunk is (bár a tombolával nem taroltam az idén, de hát minden nem lehet), majd éjfél után felmentünk. Reggel bekajáltunk, majd fürdőruhára vedlettünk, és délig áztunk a Gellért fürdőjében… Hálistennek a nap is sütött, úgyhogy a kinti medencét is kipróbáltuk… többen maradtak mások is, így volt alkalom még egy kicsit tereferélni…. nagyon jó volt.
Itthon Klári meg Kati tartották a frontot, már pénteken megérkeztek, hogy legyen szitterük a kölköknek, és Katit sikerült is megfűzni,hogy jövő hét végén is jöjjön majd, addigra terveztük be ugyanis Zsófival meg Bóbival a Lédiznájtot… semmi küli nem lesz, bent alszunk a lakásban, mi hárman, gyerekek nélkül, filmeket nézünk, és főleg jó sokat dumcsizunk majd… Elméletileg Kati kedden hazamegy Klárival délután, és pénteken visszajön. Éljen soká….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése