vasárnap, július 8

Buli -buli hátán

Tegnap Anya jól meglepődött, amikor jött át hozzám reggel….már az gyanús volt neki, hogy nem a szokásos nyöszörgős hangjaimra ébred, hanem olyan, mintha kacarásznék…
Kacarásztam is, ugyanis végre sikerült egyedül a hátamra fordulni, és végre bele tudtam olvasni abba a macis könyvbe, amit még a Nagypapától kaptam vagy 2 hónapja, és Anya odacsipeszelte nekem az ágyam szélére, hogy majd ha már elég nagy leszek hozzá, akkor tudjm nézegetni…jelentem, úgy tűnik, hogy már elég nagy vagyok hozzá!

Anya majdnem meg is könnyezte.

Aztán mentünk a Nagyi elé, mert ma is kellet neki jönnie, mert estére Apa ment az exminiszterelnök szülinapjára (az exminiszterelnököt sem értem, ezért először azt hittem, hogy ugyanolyan, mint a vámpír, de Anya szerint azért lényeges különbségek vannak, és ne is mondjak ilyet, és inkább én is kívánjak boldog szülinapot neki, így hát: Boldog Születésnapot Gyula bácsi!!!!Szeretettel: Varga Dávid), Anya meg egy szép nagy hajóra ment céges-bulizni. Mondtam is neki, hogy jó kis cégnél dolgozik, tényleg!Lényeg a lényeg, hogy itten a nagy hepajkodásban én megint jól le lettem pattintva a Nagyinak, aminek azért mind a ketten örültünk, mert nagyon jól elvagyunk együtt.

Ja, és persze ma is volt időn egymásra, mert ma délutánra meg színházjegyük volt Anyáéknak…én nem is értem…mondta a Nagyi, hogy kell nekik a szórakozás, de nem logikusabb lenne, hogy mondjuk hetente egyszer menjenek el valahova, de akkor mondjuk minden héten??? Így most minta egy hét alatt akarták volna behozni sokhetes lemaradásukat….

De Anya aztán este azt mondta, hogy a következő jópár hétben mindenhova együtt megyünk majd…na, majd meglássuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése