szerda, január 21

Kajahegyek

A karácsony olyan szempontból mindenképpen mély nyomot hagyott a gyerekben, hogy azóta, ha bármilyen csomagot (vagy akár csak szatyrot) lát, azt azonnal ki akarja bontani. Tegnap hozták pl Tamásnak a vitaminjait, na a gyerek teljesen transzba került, úgy nekiesett a doboznak, hogy öröm volt nézni! Fel tudja kapirgálni a ragasztószalagot, letépi, és kutat, hogy abból, ami a dobozban van, vajon mi az övé? Gyorsan beledobtam a vitaminok mellé egy Túró Rudit, hogy legyen valami sikerélménye, na, úgy befalta, mint a huzat, ha simán csak a hűtőből megkapja, akkor sosincs ekkora sikere. Lehet, hogy majd amikor megint jön a nem-evős időszak, akkor csomagban küldöm majd neki a kaját…hátha beválik.

Szegény délután megint kapott oltást is, próbált hősies lenni, a vizsgálatot még hang nélkül tűrte, de a szurinál azért már elszakadt a cérnája, még jó, hogy az ari dokibácsit azért még nem utálta meg teljesen, elköszönni is hajlandó volt.

Ma meg jött az Anyu (neki Vira mama), merthogy bevállalta a gyerekpesztrálást holnapra, amikor is az egész napomat orvosoknál kell töltenem (12. heti UH, 4 markeres vérvizsgálat, plusz nőgyógyász), megállapítandó, amit amúgy is sejtünk, hogy Csöpp is makk.

Csináltam jó nagy adag vacsit (tehetek én róla, hogy többfélét is meg tudok kívánni egyszerre??), győztük elpusztítani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése