kedd, január 6

Lucázás, és beszámoló Csöppről

Tegnap hosszú idő után ismét kettesben maradtunk a Anyával, jött az ünnepek előtti megszokott napirend: Apa el dolgozni, Anya rendberakja a lakást, majd séta-bolt-kifli, aztán irány haza, ebéd, alvás (Anya ilyenkor már alig lát ki a fejéből, a tesó már most kifárasztja), majd játék, és Apa hazavárása.

Ma a változatosság kedvéért reggel mentünk a Lucáékhoz játszani, ugyanis jött a Tündi takarítani, és mivel már 3 hetes kosz volt a lakásban, gondoltuk, jobb lesz szegénynek, ha legalább mi nyugton hagyjuk, meg amúgy is marha régen voltunk már Lucáéknál. Megnéztem-kipróbáltam az összes karácsonyra kapott új játékát, kicsit össze is bújtunk a kanapén, és megmutattuk a ma otthonról dolgozó Mikenek (Ő Luca apuja), hogy 2 gyerek mekkora felfordulást is tud csinálni.. Ebédre hazajöttünk, majd amikor mentem aludni, Anya mondta, hogy neki most el kell mennie orvoshoz, megmutatni a tesót, úgyhogy amikor felkelek, majd a Tündi vigyáz rám, de ne agódjak, majd jön. Nem aggódtam, mert mindig jön előbb-utóbb, inkább kihasználtam az időt, és jót játszottam a Tündivel (sajnos közös fotót nem tudok magunkról csinálni, de majd legközelebb most már megkérem Anyát). Aztán amikor Anya befutott, és Tündi hazament, akkor meg jött már Apa is, innentől meg aztán velük folytattam a játékot… gyorsan elment ez a nap is, szó se róla…

A Dokinál minden rendben volt egyébként, a Csöpp pont a korának (9hét 5nap) megfelelő nagyságú, újabb sztárfotó is készült róla (ideteszem a múltkorit is, azért annyi mindenképp látszik, hogy milyen nagyot nőtt), látszott az egész babec, keze-lába van, ez tuti, jan.22-én megyek négymarkeres (vagy mifene) genetikai vérvételre, meg UH-ra (elkerülendő a Dáviddal végigcsinált őrületet-pocakszurkálást), szerintem ottan is rendben találnak majd mindent. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése