szerda, augusztus 3

Kis köszöntő


Kedves Gáborkám!

Látod, milyen hamar eltelt az újabb egy év? Már komoly nagyfiú vagy, pár hónapot már a bölcsiben is lehúztál, szeptembertől meg már tényleg teljes jogú tag leszel ott is…

Ugyan a szókincseddel sok villognivaló nincs, de igazad van, a lényeg, hogy én megértem… (autó….brühühüüüü, autó- igen, ebből világosan tudom, hogy valakire-valamire panaszod van, valamit nem kapsz meg…. Az „autó, hihihihi, autó” örömöt jelent… Anya neked minden nőnemű lény, függetlenül a kortól, és cica vagy vau az összes élőlény, aminek kettőnél több lába van….). És végül is, az a fő, hogy Te mindent megértesz… ha akarsz.

Szépnek hálisten’ nagyon szép vagy… bár a hajad igazából csak nemrég kezdett el nőni, és csak pár szál az, ami elért már némi hosszúságot, és ráadásul ettől is meg foglak ma szabadítani (el kell tennem egy tincset), mert így kicsit viccesen fest, de sokat ez sem ront a külsődön.

Az már biztos, hogy több dologban hasonlítasz rám, mint a bátyád, kicsit több benned a „metzger-vér”, ha máson nem is, de az étvágyadon ez remekül látszik… az, hogy valaki másfél évesen lelkesen lapátolja a miso-levest???

Hálistennek úgy tűnik, hogy nagyon rendben vagy… egészséges, boldog, kiegyensúlyozott kis babaecka… és igen, ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy megpróbálok a továbbiakban már nem babaként tekinteni Rád… de tégy meg Te is valamit nekem: legyél mindig ilyen kis nyitott, boldog, vidám és érdeklődő kis hapsi, mint amilyen most vagy… a hízelgési képességeiddel már most is elérsz bármit, ez jó, ezt megtarthatod, az sem baj, ha az akaratod is megmarad, úgyhogy asszem’, mindennel sínen vagyunk… így nem marad más hátra:

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, kisfiam!!!!!

Szeretlek, Anya.

Ui: azér pár szót… ha lehetne… lassan majd… jó?????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése