kedd, október 25

Ebéd


A főzősuli - ahova egyébként szintén gyakrabban szeretnék járni novembertől, mert mostanság egy kicsit az is hanyagolódott (hiába, mindent előz az üzlet, hehe)- szóval a főzősuli nem csak abban segít nekem, hogy jobban főzzek, hanem abban is, hogy találjak pár új barátot….mert az tök jó, ha az embernek vannak barátai…És nem, nem vagyok elégedetlen a meglévő barátaimmal, félreértés ne essék, ezt inkább úgy értem, hogy a régiek mellé jött pár új is, ami jó… értitek? Az elmúlt négy év ugye elégé gyerek centrikus volt, és most élmény nekem az, ha valaki olyannal is össze tudok barátkozni, akinek ez annyira nem minden napos téma, hogy momentán  akár gyereke sincs… teljesen mások a témáink, ami változatosságot hozott az életembe.
Mondjuk, hiába szerzek én új barátokat, ha találkozni nem nagyon tudok velük (pont talán az eltérő életvitel miatt)… Ma mondjuk végre sikerült! A tábori szobatársnőmmel már akkor (igen, aug. eleje) megbeszéltük, hogy a hajnalig tartó beszélgetésünket mihamarabb folytatjuk egy ebéd mellett… a mihamarabb ma volt, úgyhogy nem kapkodtuk el, de azt őszintén mondhatom, hogy érdemes volt várni rá. Mondjuk egyszer már múl hét keddre is meg volt beszélve egy ebédünk, de azt G.betegséggyanús magatartása miatt hétfőn lemondtam, egy héttel halasztottunk, úgyhogy ma mentünk. Nagyon jól éreztem magam, és újra megegyeztünk abban, hogy ezt mielőbb megismételjük… naja. Bár, lesz komoly apropó, ugyanis jövő héten  lesz a Csillagánizs olajbogyó-szüret-túrája Olaszországba, ahova én most nem tudok elmenni (az üzlet, ugye), de Gabi megy, és megígérte, hogy amikor hazaér, kapok egy fotós élménybeszámolót, ebéddel egybekötve.
Szóval, jó kis ebéd volt a mai,volt időnk pletyizni, finomakat ettünk ráadásul, úgyhogy most jól érzem magam…
Ja, és ugye a Baldszti’sban voltunk, ahol legalább kihasználtam az alkalmat, és csütörtökre beírattam magunkat Krisztával, hogy leegyük a nyeremény-reggelit (ez momentán július közepe óta tolódik ugyebár… nem lehet rámondani, hogy rávetettem volna magam a koncra…). Egy héten két ilyen kaja… mit főzők majd vacsira a családnak???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése