kedd, október 4

Holnap


Na, tegnap a Bóbi volt a dokinál, aki a következőket mondotta volt: ma este bevonulás a kórházba kilenckor, laza (fájdalommentes) ballonos tágítás reggelig, majd akkor burokrepesztés, és hátha elindul. Lehet vitatkozni a módszeren, persze, de pont ma van egy hetes túlhordásban Bobó, és hát azért erre nem lehet ráfogni, hogy idő előtti beavatkozás.
Első körben arra gondoltunk, hogy én is bemegyek kilencre, hátha az éjjel valami történik, de aztán a Bóbi rákérdezett a szülésznőnél, hogy ennek akkor most volna-e egyáltalán értelme… Kriszta szerint sokkal ésszerűbb volna, ha reggel hétre mennék én is, had aludjon a Bóbi „nyugodtan” éjjel, nem valószínű, hogy a ballontól bármi is változna, max. pici pocakgörcsök várhatóak, de azokra meg majd kap gyógyszit, hogy tényleg ki tudja magát aludni.
Úgyhogy Én most összekészítettem a gyerekek reggeli cuccát, háromnegyed hatkor elindulok szépen itthonról, és majd T. elviszi őket az oviba. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy mire számítsak, mennyi ideig fog tartani… Hónapok óta dolgozunk Cicukával (meg még egy csomó emberrel) azon, hogy megnyithassam a saját kis ékszer-webáruházamat. Tulajdonképpen a mai nappal kijelenthetem, hogy az áruház elkészült. Össze vannak készítve az első csomagok. Értsd ezalatt: futárszolgálat viszi ki a cuccokat, és ugye az áruház funkcionálisan működik, de a hivatalos megnyitásnak azt a pontot fogom tekinteni, amikor az első csomagok elindulnak. A futárcég ugyan nagymúltú, és megítélésem szerint az egyik legprofibb, én mégis azt akartam, hogy 3 ismerősnek feladok próba-csomagot, és csak akkor vagyok hajlandó végleg megnyugodni (?), ha azok célba is értek. Egyébként meg, amikor 2 hónapja, még csak félkész volt az áruház, szinte senki nem tudta a pontos címét, befutott egy megrendelés… Felhívtam a beregisztrált illetőt, egy nagyon kedves hölgyet, hogy elnézést, ez még csak demo-áruház, terveink szerint pár hét múlva nyit, az árukészlet még meg sem jött… azt mondta, ő ennek ellenére fenntartaná a rendelést, tegyem már meg, hogy felhívom, ha minden oké, van olyan ékszer, amit Ő kinézett… Reggel felhívtam, mondtam, hogy szerintem holnap nyitunk, itt a lánc, mondta oké, akkor Ő lesz a nulladik vásárló, újra leadta a rendelést, úgyhogy a tervezett 3 csomag helyett holnap négyet indíthatok útnak… és azért akarom holnap, mert HÁTHA olyan hamar megszületik Petra, hogy még lesz időm hazaérni, és a négy után érkező futárnak kezébe nyomni a csomagot… így könnyű volna megjegyezni az áruház szülinapját…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése