Ma
este főzősuliba mentem újfent. Mostanában egyrészt ritkán is voltam,másrészt
meg megtudtam, hogy az egyik kedvenc oktatóm hosszabb időre külföldre megy
dolgozni. Ferenci Hajni nagyon „híres” cukrász (az idézőjel azért van, mert
manapság ugye az számít híresnek, aki a médiában tesz-vesz főként… Ő ezt nem
teszi. Teszi viszont a munkáját, profin. Dolgozott már a Gresham palotában, a
Kogart étteremben, a Csalogány 21ben, sokat tanult külföldön is. Jó, na. De
most Ausztriában próbál szerencsét egy időre,úgyhogy gondoltam, megyek „hozzá”,
amíg még lehet.) Nagyon jól sikerült az este, végre normális eperkrémet is
tudok csinálni. De ami a legjobb volt: az est végén a résztvevő lányokkal még
lent dumáltunk egy kicsit a ház előtt, és úgy belejöttünk, hogy úgy elment az idő,
hogy közben jött le a Hajni is… és szó szót követett, megbeszéltük, hogy
mielőtt még elutazik, elmegyünk együtt ebédelni (igen, Borkonyha, nem kell
tippelni). Van az úgy, hogy hirtelen rájössz, hogy a másik akár barát is lehet
az addigi, nálad elfoglalt pozíciója helyett… nem tudom, hogy Ő hogy van vele,
én így éreztem, de sejtem, hasonló a helyzet, mert egyből benne volt a közös
ebédben… Mondtam, hogy a Kriszta is örülne, mert nagyon szereti őt, úgyhogy
hármasban fogunk menni. Kár, hogy a barátságok ilen szempontból hasonlítanak a
szerelemhez: nem minndig jókor alakulnak ki… bár Ausztria nincs messze, e-mail
meg Facebook is létezik….
hétfő, május 21
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése