kedd, május 1

Majális idén is


D. ugyan egy kicsit bátrabb már a vízben az eddigi jelek szerint, mint tavaly, de az összes tartózkodását valahogy nem sikerül levetnie.
Emlékszem, pár évvel ezelőtt május elsején minden körhintára felült volna a legszívesebben, most meg megint csak a vattacukor érdekelte a májusegyből…pedig igazán nem lehet rá azt mondani, hogy a gyomra iránytíná.
Na mindegy. Szóval tegnap egész nap elvoltunk az anyuéknál, a gyerekek láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát, felkeléstől késő estig ment a játék, gyakorlatilag nulla hisztivel a nap folyamán. Tudtunk beszélgetni is egy csomót mi felnőttek, úgyhogy sikeresnek ítéltük a napot. Ma úgy beszéltük meg, hogy reggeli után akkor irány a majális, és mi majd onnan indulunk haza ebédtájban. Mint már említettem a körhinták nem nagyon érdekelték Dávidot, de legalább G. felült velem a dodzsemre. Együtt meg csak a kisvonatot, és a dzsippes körhintát nyomták. Ettünk vattacukrot, vettünk vásárfiát, de igazából olyan nagyon nem voltak lelkesek a dzsemborit illetően, úgyhogy fél egy tájban haza is indultunk. Itthon meg aztán szomorúan konstatáltuk, hogy hiába négy nap, kettőnek se tűnt megint…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése