A
Hajnival való ebéd majd csak két hét múlva lehet esedékes, mert addig ő még
dolgozik, de Krisztával ma is találkozhattam. Nem is ragozom, hova mentünk
ebédelni, nagyon jót dumáltunk, tök jó volt. És amiért még lényeges ez az ebéd:
két hete érkezett nekem egy levél a Facebookon. Segal Viktor küldte, és az volt
benne, hogy szerveznek egy 4 napos gasztro-túrát Olaszországba. Kértem pontos
infókat az útról, majd magamban jegeltem kicsit a dolgot… aztán 15-én volt
Viktor főzőestje, amire mentem Ildikóval (nem írtam külön róla, de voltunk, tök
jó volt). Ahogy Viktor megállt mellettem, és a kis nyugis hangján elkezdte
magyarázni, hogy hát mit hogy kell csinálni, az suhant át a fejemen, hogy hát
mekkora hülye vagyok… kicsit jobban el kéne gondolkodnom ezen az Olaszországi
úton… Merthát: mi az én hobbim??? Evés
és főzés. Mi Cicuka kedvence? A kaja, meg a főzés. Kit szeretünk mi séfek közül
nagyon? Viktort. Akartunk menni Olaszországba Cicukával a nyár elején? Ja. Hát
akkor???????
Na,főzés
közben kérdeztem Viktortól, hogy hát ez az út pontosan milyen lesz. Válasz: Melinda,
laza… sétálgatunk, elmegyünk a parmezángyártóhoz, szalámi készítőhöz,
pezsgőgyárba, ecetera. Ferrari-múzeum. Na,itt megint bevillant Cicuka, hogy tán
ez az a pont, amivel meg tudom győzni. És mér ne akarnék én 5 napig csámborogni
Viktorral? Úgyhogy amint hazaértem, kampányolni kezdtem. Kb 5 percig tartott,
mire meggyőztem T-t, hogy nekünk ott a helyünk. Úgyhogy írtam Viktornak
Facebookon, hogy hát mennénk. A szervezést persze nem ő bonyolítja
nagyobbrészt,úgyhogy ma a szervezőcsajjal kellett összefutnom, hogy az előleget
átadjam… ami nagyon kényelmes volt, mert amikor mondtam, hogy hol ebédelek,
mondta, hogy oké, úgyis megy át a városon, odaugrik… Így aztán előleg átadva,
és most várom az indulást… 20-án, szerda hajnalban indulunk, és vasárnap este
érünk haza…. nem kell ragoznom, mennyire be vagyok zsongva, ugye?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése