hétfő, február 9

Megint hétfő

Na, most az irodából jelentkezem már... rájöttem, hogy részletekben is jól lehet írni :)
Tegnap hazament Boti meg Zsófi olyan öt körül, no, a gyerekek már hatkor kérdezték, hogy hát akkor mikor is jönnek legközelebb... Mondtam, hogy amint kijön a jó idő, felőlem akár hetente is jöhetnek, akkor még jobban ellesznek... ugyan most is mente ki a kertbe, csak kicsit gáz volt, hogy a legfőbb szórakozásuk az volt, hogy a medencéből szedjenek ki jeget... természetesen már szombaton tiszta víz lett a csizmájuk, na, vasárnap gumicsizmát kaptak, de G-t ez sem tartotta vissza a balesettől, megcsúszott, és úgy ahogy volt, beleesett a vízbe :) Mondjuk akkor nem röhögtünk :)
Szombat este meg már nem is engedtük őket együtt aludni, mert ment a dumálás-röhögcsélés még este 11kor is, úgyhogy keményen szétfektettük őket (eredetileg Dávid szobájába átvittük Gábor matracát, és ott aludtak hárman - illetve ugye ez pénteken még ment, szombaton már kellett a szigor).

Ma reggel megint együtt indultunk az oviba, és ismét a barkochba dívott... D szerint nekem a fakopáncsott abból ki kellett volna találnom, hogy szép madár, de hát Anya kicsit hülye ezek szerint :)

És íme egy kis életkép szombatról: fiúk a kádban :)

Esti kieg.
Már épp mentünk lefeküdni, amikor a közös "mackózás" (Gábor mackója mint lélekbúvár, megkérdi a gyerekeket, mi volt a legjobb a napjukban, meg ilyesmi...nem, nincs minden nap, annyira nem vagyok bezzeganya, de heti párszor jó vele megtudni, mi volt aznap) közben Dávid észrevette, hogy sorjáznak a hangyák a G. szőnyegének a szélénél.... kiderült, hogy a vonulásuk a folyosón kezdődik, úgyhogy G-t áttelepítettük D szobájába, és Tamás nekilátott veszettül befújni a kérdéses helyeket. Naná, hogy mindkettőre hirtelen rájött a pisilhetnék, kirohantak, én persze jól leszúrtam őket, hogy nem is igaz, hogy kell... D. a wc felett kínlódva:
-Igaz, hogy csak egy csepp, de az már igenis nagyon ki akart jönni!!!!
:D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése