csütörtök, február 5

próba

Próba, hogy műxünk-e még :)
Ha igen, mákunk van.... Jön Dávid 8. születésnapja, és arra gondoltam, hogy jó buli lenne visszalendülni a blogozásba... nem, nem a nagyközönség miatt, olyan ugyanis már sztem' nincs, hanem magunk miatt. Az utóbbi időben leszoktam a mindennapi fotózásról is, de remélem, ez megint a napjaink részévé válhat.
 No, most ezt mentem, és ha megjelenik, akkor halelúja :)


Megjelent,úgyhogy most rögtön update :)

Szóval:
feladat magamnak:
1, hazamenni, és megnézni, hogy a legutóbb készült könyv mikor végződik
2, kikeresni itt, hogy azóta itt hány bejegyzés született
3, ha sok, akkor a következő könyvet átgondolni ;-)
4, ha nem sok, akkor csak simán folytatni, közben lementegetni a bejegyzéseket (fotókkal!!!!! hallod, Linda, fotókkal!!!), hogy esetleg tényleg legyen még könyv majdan.

Ilyenkor úgy van vele az ember, mint egyszeri Metzger a számlakiállítással (az is én vónék). Ha pár hétig nem csinálom, esküszöm, újra kell tanulnom mindent. Itt van például ez a bejegyzés. Mintegy harmadikra jöttem rá, hogy mégis, hogyan kell publikussá tenni egy bejegyzést.... Jó, most nem egypár hét telt el a legutóbbi bejegyzés óta, de kicsit sutának érzem magam... mindegy, ha meg se próbálom, magától tuti nem fog menni :)

Hogy miért épp ma jutott eszembe felvenni a fonalat? Hét végén itt volt a Klári, és mondta, hogy szerinte azért páran közbe-közbe is ránéztek a blogra, mert mintha emelkedett volna a számláló... hát én ezt így nem követtem, viszont kezembe vettem (az egyébként az "új" kéróban igencsak szem előtt levő) könyveket, hogy hát akkor milyen jó is lenne, ha az elmúlt egy évet is vissza tudnám olvasni... de ez a hajó már elment. Viszont a napi történések kapcsán azért majd tuti visszakanyarodok az elmúlt 2 évhez, mert annyira azért nem volt régen, hogy ne emlékezzek (max megkérem majd az ismiket, nézzenek rá a blogra, és adjanak tanácsot, hogy miről írjak még ;-) )

No, első bejegyzés megvan, este könyvellenőrzés, meg próba-fotó feltöltése (hogy az megy-e még)...
Most irány a Metro, mert hétvégén jön Zsófi, Botond, meg a Bobó is, és T szeretné őket elkápráztatni a cukrászati tudásával, ahhoz viszont kell némi alapanyag.

Tééényleg, hétvégén majd fotózhatok ezerrel, lesz mit (vajon a telefonnal készült fotók hogy fognak itt mutatni? a nagy gép itt az irodában van beállítva ékszerfotózáshoz, de lehet, hogy újra privatzálom majd).....


Update 2: megnéztem, jól emlékeztem, csak nem akartam igazán tudni: 2011 márciusával ért véget a negyedik könyv, úgyhogy a következő anyaga már itten van, nyári feladat lesz, hogy megszerkesszem... ja, jó hír, hogy a feltöltött képek eredeti méretben vannak fent, úgyhogy azokat is le lehet szedni....addig meg próbálkozom a folytatással :)

És hogy mai sztori is legyen: G ma magától bevallotta, hogy csalt az edzésen. Viki van most velük ugye (Kriszti dobbantott egy hónapja az oviból), és mikor mentem be G-ért, mondta, hogy az edző Péter üzeni, kérjem számon a Gábort, mert csalt edzésen (nem, az nem derült ki, hogy mit, de ez nem is fontos most). G addig az öltözőszekrénynél volt, de nagyon bánthatta a dolog, mert mikor odamentem, rögtön mondta magától, hogy "anya, rossz voltam az edzésen, csaltam"...és bár leszúrtam, annak nagyon örültem, hogy legalább engem nem akart becsapni....

No, akkor mára ennyi, oszt meglássuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése