szombat, május 21

Nyárnyitó


A nyarat hivatalosan is megnyitottuk…
Tegnap délelőtt még egyszer átmostam a medencét, és megígértük a kölköknek, hogy ma aztán ha minden kötél szakad, akkor is elkezdjük feltölteni vízzel.Reggel hétkor már mind a kettő talpon volt, alig tudtam őket visszatartani, nehogy reggeli előtt fejest ugorjanak a (még tök üres) medencébe… még jó, hogy most aztán valóban nagyon jó idő volt egész nap, és semmi akadálya nem volt az ígéreteink betartásának…Egész nap pancsoltunk. A két kölök már akkor belemászott a gödörbe, amikor még alig volt nedves az alja, aztán ugye a hangulat együtt emelkedett a vízszinttel…
Délre úgy kifáradtak, hogy nyikk nélkül mentek az ebéd utáni szuszkájukra, és mire abból magukhoz tértek, addigra ugye már elég konkrét pancsolójuk volt.
G-re rá is szerkesztettük hamar a karúszót, merthogy ha a „gödrös” részbe belecsúszik, nehogy baj legyen, de nagyon kis ügyi ám, nagyon vigyáz, és estére, mire tényleg elég magas lett a víz, kiderült, hogy tényleg tud úszni velük… jó, persze, a kartechnika még nem tökéletes, de másfél éves alig múlt csak!!! Úgyhogy jöhet majd velünk nyaralni is….
D.ről meg persze eddig is tudtuk, hogy kacsa… most meg van támogatva némi technikai tudással is (volt úszótanfolyamon, ugyebár), ettől nagyon megbátorodott (nem mintha szükség lett volna rá, emlékszünk még ugye az ő vízi kezdeteire), és a legtöbb időt az vette el, hogy a fejébe verjem, hogy igen, nagyon ügyes, de azért a karúszóját csak akkor veheti le, ha én, vagy az apja is a vízBEN vagyunk… nem mellette, nem az udvaron, BENNE. De asszem, felfogta….

Egyébként tényleg nagyon ügyi….lásd, fotó. Az alsó képen „merül”, és úgy úszik…

2 megjegyzés:

  1. Gábor meg úgy viszi a deszkát, mintha ropit lobogtatna... ti tényleg vízben csináljátok a gyerekeket? :-)))

    VálaszTörlés
  2. igen, nekem is feltűnt, hogy gyakorlatilag teljesen kézre áll neki a cucc...
    T. szerint már az én apám is kacsa volt... a kölkök rám ütöttek :)

    VálaszTörlés