kedd, január 17

Az első hó


A mai játszóházas terveimet keresztülhúzta a mostani tél első komolyabb hóesése… mondom a friss levegő legalább annyira kell, mint a só, úgyhogy most csak egy nagy sétára mentünk délelőtt.
Mindkét gyerek nagyon élvezte a havat vagy öt percig, aztán G. leesett a szánkóról, és részéről onnantól kimerült a dolog abban, hogy ült a szánkón egy helyben, nézte, ahogy D. futkos, és a kis kesztyűjével kotorászta a havat.
Viszont egyikük sem köhög, mindkettő jókedvű, és nekem meg nagy kő esett le a szívemről, merthogy holnap van a FŐZÉS. A november végi Manókonyha foglalkozás ugye nagyon jól sikerült, úgyhogy amikor D. csoportjából többen jelezték, hogy ők is jönnének, megkértem Tímeát, hogy nem lehetne-e szervezni egy zártkörű Manókonyhát. Hálisten Tímea nagyon rendes s segítőkész volt, azonnal mondta, hogy de, január 18-án össze tudjuk hozni, nem is hirdeti meg, szervezzem le én az embereket… úgyhogy jelentem, holnap megyünk főzőcskézni. Legtöbben D. csoportjából jönnek, de jönnek ketten a nagycsoportból is. Biztos nagyon jó buli lesz, bár Kristófék valószínűleg nem tudnak majd eljönni, mert Krisi még ma is nagyon lázas volt, mesélte anyuja a telefonban…Remélem, azért heten legalább leszünk…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése