vasárnap, január 22

A randi


A hétvégére nem terveztünk semmi különöset, ehhez képest mondjuk beficcent G.-nek élete első randija.
Ugye a gyerekek szerda óta járnak oviba, Gigi kérdezte is rögtön, hogy oké, hogy nem mentünk el a szülinapjára, de akkor mikor tud majd játszani a Gáborkával? Mondtam neki, hogy majd egyik hétvégére megbeszélem az anyujával, hogy együtt elmenjünk valahova.
Na, szombat reggel 9 óra, csöng a telefonom. Látom, Gigianyu. Hát, mondom, szia, mizu? Hát hogy mit csinálunk délelőtt…. mert a Gigi reggel 7 óta a tükör előtt készülődik, magától felöltözött szépen, virágot tűzött a hajába, mert Ő ma találkozik a Gáborkával, és „Anya, szerinted tetszeni fog neki ez a virág???”. Anyuja mondta, hogy hát még nem beszéltünk meg semmit, nem baj, Anya, hívjad fel őket. De Gigi, reggel hétkor nem lehet felhívni senkit… És mikor lehet? Kilenckor. És a gyerek alig várta, hogy kilenc legyen, és megkérdezzék, nem-e érünk rá véletlenül…. Mondtam, hogy igazából semmi különöset nem terveztünk aznapra, úgyhogy összekaptuk magunkat, és el is mentünk.
Nagyon arik voltak az aprónépek, G. némi ráhatásra megdicsérte Gigi hajában a virágot is, és egész délelőtt szépen játszottak együtt… ami ugye a két fiú-egy lány felállásban, ebben a korban igenis szép teljesítmény…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése