péntek, január 20

Tündiék, és a macskás torta


Ma délelőtt vendégeim voltak… méghozzá nagyon kedves vendégek. A Királylány barátnőm jött, családostul. Utaztak Pécsre, Tündi tesójáékhoz, és útba ejtettek engem is… nem mondom, ideje volt a talinak, ugyanis Tündivel még akkor találkoztam legutóbb, amikor D. egy éves volt… tehát immár lassan 4 éve. Azóta mi folyamatosan beszélünk, abban nincs hiba, telefonon is, mélben is, facebookon is…  Azóta Neki is már 2 gyereke van (Leilával volt várandós épp, amikor legutóbb itt járt), és hiába láttam már róluk folyamatában többtíz fotót, azért már nagyon megnéztem volna őket élőben… Hát, most sikerült. Mindkét gyerek csuda édi volt, Olivér ugye még csak 8 hónapos (fura is volt egy ilyen kiskrapekot megfogni, egyből megint rájöttem, hogy G. már nem baba…), de nagyon arakán kiskölyök, Leila meg már kész nő. Itt voltak vagy 3 órát, beszélgettünk, ettünk, nagyon jól éreztük magunkat… remélem, a következő taliig nem telik majd el megint 4 év…
Tündi újabban tortákat csinál otthon, méghozzá nem is akármilyeneket… mivel meséltem Neki, hogy az én kölkeim mostanság macskamániások, egy nagyon édes cicás tortát csinált nekünk… na, volt is nagy sikere este!!!!
A kölkök gyakorlatilag nem hittek a szemüknek, nagyon tetszett nekik a torta, rögtön elosztoztak a macskákon, és innen is üzenik Tündinek, hogy köszönik szépen! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése