péntek, április 20

A gyerek, aki mindenhonnan leugrik


A doki jóslata hálistennek nem jött be, nem volt az éjjel semmilyen köhögés… mintha mi se történt volna… jó, folyik az orra kicsit, de azon kívül…
Ma délelőtt elmentünk sétálni, és vittem a fényképezőt, mondom hátha tudok pár jó fotót csinálni…. nagyon jól tettem, meg tudtam örökíteni, ahogy G. mindenről leugrik… csuda jól szórakoztam, meg kell mondjam, nagyon aranyos volt tényleg egész nap. De betegnek nem tűnt :)
Mivel holnap ugyan szombat van, de munkanap, én már mind a két gyereket beírattam ovizni, merthogy lesz az ékszer-kiállítás… most viszont kellett ugye G-re valami megoldást találni, úgyhogy felhívtam a Tündét, aki el is vállalta, hogy holnap 1re eljön.
Na, erre G-vel megyek Dájíért az oviba, és nekiláttam beszélgetni a Szilviával, aki közben ugye szintén fél szemmel figyelte G-t, aki nagyon boldognak tűnt, hogy ismét az iskolaudvaron lehet. Mikor már a kerti vasszéket is megemelte vihánc jókedvében, kérdi Szilvi, hogy hát ugyan, miért nincs ez a gyerek oviban??? Na, ennyire betegnek tűnik, tényleg… mondom egy kruppos roham tegnapelőtt, és hát tudja, hogy van…. mondta, tudja, ismeri a betegséget, holnap nyugodtan jöhet a gyerek. Hálálkodtam, majd lemondtam a Tündit, aki szintén nem bánta, hogy nem kell jönnie… mi meg mehetünk ékszert nézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése