vasárnap, február 15

Lakásátrendezés

Nagyon jó kis hétvégénk volt! Hasznos is volt sok szempontból, nagyot léptünk előre a lakás-átalakítással (pár dolgot a tesó érkezéséig át kell szervezni). A héten Attila megcsinálta föntre az új könyvszekrényt, úgyhogy a régit le kellet pakolni, meg az iratszekrényes részében az összes cuccot átválogatni, egy részét kidobni (Anya mondjuk Apa első munkakönyvét nem engedte a szemetesbe dobni), aztán a helyére toltuk az új szekrényt, ráraktuk a könyveket, meg a dvd-ket, szerintem nagyon-nagyon szép lett. Aztán összeraktuk Anya hintaszékét (majd a baba etetésében lesz nagy szerepe állítólag, Anya emiatt egész egyszerűen csak szopófotelnak hívja), amiből aztán ki sem akartam mászni egy jó darabig.

Ma vacsira Anya báránybordát rántott ki, meg volt hozzá sültkrumpli. Nem is tudom, hogy mag a kaja volt-e ennyire finom, vagy a nagy pakolásban éheztem-e meg ennyire, de nagyon látványos kajálást csaptam.

Ja, és ma még az is volt, hogy a Zsófi meg a Fecó hívott minket, hogy megvették tegnap az új autójukat. Küldtek róla fotót is, nekem nagyon tetszik, olyan színe van, mint a Papa kocsijának, csak más a márkája…Anya meg is ígérte, hogy majd séta közben megtanuljuk, hogy melyik ÓI (egyenlőre csak így tudom akarom kimondani) fajta kocsi. Még majd a Bóbiékét megtanulom, oszt akkor már elég sokfélét tudok majd ahoz, hogy igazán lehessen ezzel a tudásommal fittizni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése