vasárnap, június 28

Hétvégi beszámoló


Nos, hazaértünk Tihanyból. Az időjárás nem volt az az igazán nyári, azt hiszem, ezt bátran elmondhatom, de azért azt is, hogy kihoztuk a maximumot belőle. Nagyon-nagyon sokat voltunk az élménymedencében, a masszázsmedencékben, sőt, mi ketten a Dáviddal még az uszodát is kipróbáltuk (oda a Tamás már nem merészkedett be, hidegnek találta). Első este a gyerek el is ájult azonnal, amint ágyat ért a feje. Tegnap csak azért nem tette ugyanezt, mert már délutánra kipurcant annyira, hogy 3 órát húzott le egyszerre, így aztán este elég friss volt. Tamás már nem akart menni a fénybe-pompába-éjszakába (igaz, pénteken háromig züllöttek a fiúkkal az egyik gyerekmentes szobában- amiből évről-évre kevesebb van a csapatnál), hanem inkább Ő is a szobában maradt, együtt néztünk a tévében egy jó kis katasztrófafilmet, és közben vigyorogva figyeltük, hogy a gyerek miket vet be annak érdekében, hogy ne kelljen még aludnia:

Első körben jött a szokásos „Aja, Apa”, ugrálás az ágyban, de hamar rászóltunk, hogy fekvés, és akkor elfeküdt.

Öt perc múlva odanézek, a kiságy pereme felett, cumisüveggel a szájában nézi, hogy hogyan fog leesni a hold a tévében, rászóltunk, vigyorog, elfekszik.

Két perc múlva halk nyávogás hallatszik az ágyából „mijaaam, mijaam” (őszerinte ezt mondja egy macska, majd vihog… na, akkor már mi is röhögtünk.

Végül is fél 11kor adta fel…

De hogy humorérzéke az lesz, az tuti.

Ja, a mellékelt képeken látszik, hogy lesz utánpótlás a cégben…egyre több a baba!!!! És mivel mindegyik imádja a vizet, asszem jövőre is ugyanígy-ugyanitt!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése