hétfő, december 19

Képek az oviból

És mielőtt még tényleg kimaradna: múltkorjában volt fotózás az oviban, a gyerekek napközbeni kis tevékenységeit örökítették meg. Íme a két kölökről készült válogatás-fotók.

Amúgy izgatottan készülnek ám a gálára… D.-n mondjuk ez nem feltűnő,  szokás szerint most sem hajlandó egyetlen verset-dalt sem elmondani-elénekelni. Ez tavaly is így volt,akkor  aggódva mondtam az óvónőnek, hogy félek, hogy D. esetleg beég, mert úgy tűnik, egy verset sem tud…  akkor mondta Viki (az óvónő), hogy hát megbeszélték a gyerekekkel, hogy had legyen a szülőknek meglepetés, hogy mit adnak elő, legyen az akkor titok, biztos D. ezt komolyan veszi… és igaza lett. D. briliánsan szerepelt, úgyhogy idén nem is aggódtam, hogy egyetlen télapós vers-dal sem üti fel a fejét a szájából.
G. viszont egyfolytában gyakorol… beszélni még mindig csak kicsit tud, úgyhogy nem verseket nyomat, hanem skálázik. Amikor itthon van, bármit is tesz, időnként csak úgy elkurjantja magát, hogy „éjjá-éjjá-óóóóóóóó”. Az óóóó-t hosszan kitartja, néha egész belevörösödik, és utána mindig elégedetten körülnéz… gondolom tapsot vár, így néha megtapsolom… akkor újra kezdi, hogy éjjáéjjáóóóó…. ötödszörre még sose tapsoltam meg… nem vagyok jó anya… pedig az enyémnél már most jobb hangja van…

Holnap eldől, kiből mit hoz ki a színpad. Szombaton meg már Karácsony…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése