csütörtök, december 29

Szünet

Időközben befutott Imre is, úgyhogy zajlik ám az élet rendesen. Egyfolytában eszünk (legalábbis ilyen érzésem van), sokat játszunk a kölkökkel, DVD-zünk, meg hasonlók. Jók ezek az ünnepek, az embernek van egy kis ideje lazítani… Zsófival megbeszéltük, hogy eljönnek majd szilveszterezni, előtte még holnap átvisszük a kölköket reggel a Dédihez, ott van Apu, együtt majd átmennek a Lilikéékhez, és majd 31én hozza haza őket Tamás (egy füst alatt valszeg a Zsóékat is elhozza az állomásról).

Kláriék ma mennek majd haza, nagy szilveszteri bulizást terveztek be, mi meg már fogalmazgatjuk az újévi fogadalmainkat. Bár, most azt hiszem, túl sok megfogadnivalóm nincs, ha csak az nem, hogy megpróbálunk néha T-vel kettesben elhúzni valahova pihizni, mert most az elmúlt időszakban tényleg sokat dolgoztunk, ránk férne néha egy kis lazaság….
A kölkök nagyon élvezik a "szabit", sokat játszanak már együtt, amit nagyon szeretek nézni.... még akkor is, ha a játék épp az "öljük meg a tesónkat, szorítsuk ki belőle a szuszt"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése