szerda, május 23

Baba-mama-tali

Ma érdekes napunk volt Anyával. Vannak "azok a csajok a netről", akik akkor vártak babát, amikor engem Anya, és mindenféle okosságokat beszéltek meg egymással, az egész várandósság alatt osztották egymásnak az ész, amitől hol megnyugodtak("aha, ez tehát másnál is így van...") vagy csak még jobban behergelték magukat("hallod, Jani, a Cicusék babája már állítólag 4 kiló! A miénk tuti törpe lesz!Ez is miattad van!!!"). Tehát hasznos egy találmány ez mindenféleképpen, Anya nagyon szereti, úgyhogy nagyon örült, hogy lehet a lányokkal meg a







babákkal
élőben is talizni egy kicsit (vérmes reménye egyik csajnak sem volt a tali hosszát illetően...).Úgyhogy szépen felöltöztünk, bepakoltuk a fél házat a kocsiba,és elmentünk a közeli cukiba.Nagyon jó volt, volt egy csomó aranyos baba, lányok is, úgyhogy én sem unatkoztam!Meg volt a Vince, aki már nagyfiú, Anya szemüvegével is játszott, nagyon jópofa volt!
Sütit én nem kaptam,mondjuk Anya is visszafogta magát, de aztán "na, viszünk valamit Apádnak" felkiáltással felvásárolta a cuki fél készletét...aztán persze otthon ment a szöveg, hogy "csakazértvettemennyitmertnemtudtamválasztani"...ja...meg mert szereti De Apa se bánta végül, elég boldogan tömte magába Ő is....úgyhogy ide máskor is szervezünk talit!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése