vasárnap, április 3

Hétvége ünneppel


Tegnap volt Klári mami szülinapja… és most először volt az, hogy itt nálunk ünnepeltük meg. Mégpedig azért, mert Imrétől színházjegyet kapott ajándékba… igaz, nem édes kettesben mentek, én is becsatlakoztam, de nagyon sajnáltam volna, ha nem teszek így. Mici néni két élete- Bodrogi Gyulával és Esztergályos Cecíliával… eszméletlen jó kis darab volt.

Egyébként Mama kapott rózsákat is (igen, a tartós fajtát, gyönyörű), meg torta is volt, bár a gyertyáinak csak a felét fújhatta el ő, a többire a gyerekek tartottak igényt.

Már pénteken megérkeztek egyébként, márhogy a két „nagyszülő”… Imrét ugyanis tiszteletbeli nagypapává fogadták a hétvégén a gyerekek, egyszerűen le sem szálltak róla… még jó, hogy Imre edzésben van a lovai miatt, nagyon jól bírta az egész napos kiképzést…

Hálistennek az idő is a mi pártunkon volt, egész hétvégén kint lehetett lenni a kertben. Mindenki minden évben elmondja, hogy talán sose várta még annyira a tavaszt, mint most, de azt hiszem, hogy ez most nálam tényleg így van. Csuda jó, ahogy két gyerek rohangál a kertben, Dávid most már abszolút partnernek fogadja el a kicsit, gyönyörűen játszanak együtt…soha rosszabb hétvégét!!!!

És Mama, még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése