csütörtök, április 12

UP! hihi...

Anyáék baráti köre kifogyhatatlan! Ma jöttek az Uppék, akiket különben Péternek és Editnek hívnak, de Anyáék úgy nem nagyon emlegetik őket, úgyhogy én is eltanultam.

Kicsit nem voltam jó formában, fájlaltam a pocakom, meg éheske is voltam, de vacsizni még korán volt(Anya, meg valamelyik hülye könyve szerint.....próbál szerencsétlen Anyám valamiféle rendszerességre tanítani, de ha én előbb vagyok éhes, mint 8 óra, akkor mi a fenét csináljak???Ja, hogy 6kor ettem? Na és?), úgyhogy csak azt a nyüves teát gyürkélték a számba, úgyhogy megmutattam rögtön, hogy van annak kevésbé fényes oldala is,ha babóca van a háznál! De úgy tűnik, hogy valami miatt így is kedvet kaptak hozzám, illetve egy hozzám hasonlóhoz, na....bizonyítékok a képeknél

De történt ma nemjó dolog is...jött a doktorbácsi, és azt mondta, hogy muszáj átmosatni a bal szememnél a könnycsatornát...érzem én is, hogy folyton könnyezik, Anya minden nap mosogatja kamillával(ami csak reggel jó, mert akkor még langyos a kamilla, estére csonthideg, és azt gyűűűűlölöm), úgyhogy most izgulok egy kicsit emiatt....Anya holnap majd kér időpontot nekem a kórházban, oszt meglátjuk....állítólag nem fáj ez sem, de lehet, hogy ettől is kócos leszek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése