szombat, november 6

Fotózkodunk


Múltkor Gabi mesélte, hogy idén is mennek nagy családi fotózkodásra, erre én is letámadtam T.t, hogy én idén nem akarok megint a gyerekekkel elmenni valahová, pláne nem sutyiban, mert az már nem poén, már volt párszor ilyen-olyan leosztásban, idén menjünk inkább együtt.

Nagyobb tiltakozásra számítottam, mint ami jött, bár kiegészítette az ötletemet azzal, hogy most ne elmenős fotózás legyen, hanem inkább hívjuk ki az egyik ismerős fotóst, legyek otthoni közös képek. Ilyen sem volt még. Az ötletet fél perc alatt megvettem, úgyhogy mára megbeszéltük a sráccal, hogy eljön. Ő is Tamás egyébként, de majd FTként hivatkozok rá, és akkor nem kavarodik.

Szóval, ma jött Fft délután. Első körben csináltunk egy csomó képet fent az emeleten, hintaló, bárányszőrön való fetrengés, aztán lent a nappaliban kicsit spontánabbakat, majd bent a hálóban birkózósakat. Igazából másfél óránál tovább nem ment a dolog, mert a kölkök kinyúltak, de így is készült nagyon sok kép, holnapra ígérte FT, hogy átküldi az előzetest méélben….

Ja, egyébként FT-nek is van honlapja, ITT.

D.-ről meg azt akartam a fotózkodás kapcsán, hogy ha olyan kedve van, akkor aztán úgy tud pózolni, de úgy… viszont a „parancsra” mosolygás… mint egy kis sorozatgyilkos, vicsorog, és nem réti, hogy az mért nem jó…én mondjuk szeretem a sorozatgyilkosos könyveket, újabban meg depláne, de a gyerekemnek van aranyos vigyora is…. Gyakoroljak vele a tükör előtt legközelebb?????

2 megjegyzés:

  1. Jahaaaj az a 4 talpas! Volt hangulat, az látszik :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a képek! Gábornak még mindig milyen szép a homloka :)))

    Zénó is tud ám olyanokat vicsorogni...ami szerinte mosolygás :))

    VálaszTörlés