szombat, november 20

Mit hozzon a Télapó?

A hétvége megint villámgyorsan elment, jó szokása szerint. Semmi különös nem történt egyébként, a legnagyobb attrakció végig D. szövegelése volt. Íme, egy kiragadott példa:

2 hete megvettük neki a Télapó ajándékot, mégpedig egy táviránítású X6-ost. Két ok is volt, hogy ezt válasszuk, az egyik ok persze, hogy „olyan autót akarok, mint amilyen apának van!!!”, másrészt meg ilyen van Botomnak is már egy ideje, és Zsófi szerint oltári sikere van, a legkedvesebb játék. (az, hogy jó áron volt, csak hab a tortán, bár ezzel kicsit megszívtuk, mert a kisebbik fajtából csak fehér volt, és ha már „olyan, mint apáé”, akkor ugye fekete kell).

Na, szombaton mentünk családilag az Ósánba vásárolni, a kocsiban beszélgetés indult, többek közt szóba jött a Télapó (D. említette, hogy a rosszaknak a Télapó virgácsot hoz). T. megragadta az alkalmat, és rákérdezett:

„Mit szeretnél, neked mit hozzon a Télapó?”

„Autót!!!” - jó, ez várható volt, tovább…

„Mondjuk mit szólnál, ha hozna neked olyan autót, amilyen apának van, csak kicsiben???”

„Jó, de ne nagyon kicsit, hanem kicsit nagyot” – na, oké, a méret lefixálva, tényleg örülni fog a gyerek, menjünk tovább…

„És ugyanolyan színű legyen, mint apáé?” –hú, de ravasz…

„Igen!!! Feketét hozzon!!!!” –itt összekacsintottunk a visszapillantóban, némán megveregettük önnön vállunkat, de D. egy mély levegő után folytatta:

„ de ne csak feketét, hanem fehéret, kéket, pirosat, és lilát is!!!”

Kell nekünk feszegetni… legközelebb kap, amit kap, és majd megmondjuk, hogy örüljön, hogy nem virgács….

Amúgy mondom, ezenkívül sok minden nem volt, én még ma megyek színházba este Irmamival, (Csókos asszony, sallala), apjuk meg pesztrál…igen, lehet irigykedni.

1 megjegyzés:

  1. és még Te mondtad, hogy beteg vagyok amikor a Q7-8 ról beszélgettünk :) :)

    Gábornak azt vegyetek

    VálaszTörlés