péntek, június 29

Csajozom...

Tegnap csuda jól éreztem magam megint, mert jött Anya Nyuszi nevű barátnője az én, Virág Lili nevű barátnőmmel…azért be kell valljam őszintén, már kicsit sem zavar, hogy idősebb nálam a csaj, mert hajlandó volt puszit is adni nekem, nem is éreztette velem, hogy Ő az idősebb….igaz, hogy Ő most nagyon mászkálós korszakt éli, de hát nemsokára már majd szó szerint is futhatok utána, nem csak így udvarolgatva….

Anyáék meg legalább kipletykálkodhatták magukat,amíg mi elvoltunk.Ja, és most először nálam aludt egy csaj! A Lili ebéd után…igaz, hogy nem az én ágyamban, mert onnan kieshetne (Ő ugye már fel tud állni), de az én szobámban a kanapén! Azért ez már nem semmi, nem?
Ma meg Zsuzsikáékhoz mentünk este, mert annakidején, amikor születtem, meg amíg Anya engem várt, a Zsuzsi nagyon sokat segített Anyának…abban a kórházban dolgozik, ahol én születtem, és így Anyának sokkal könnyebb volt egy csomó minden. Úgyhogy elmentünk hozzájuk, és vittünk nekik egy olyan rezegtető izét, amit Anya masszírozógépnek hív. Elég vicces egy szerkezet, de úgy tűnt, hogy Zsuzsi is meg Tomi is örültek neki…én meg jókat vigyorogtam rajtuk, ahogy kipróbálták, és vicces arcokat vágtak közben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése