szerda, szeptember 23

Újra együtt


Ma Dávidnak nagyon jó napja volt…illetve ez a nap mindenkinek jó volt, de Neki különösen, ugyanis nem csak én mentem érte az oviba, hanem Balázs és Luca is. Talán még a nyár elején volt együtt kegutóbb így a három kölök, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy lesz ami lesz, összehozunk már egy jó kis délutánt, így kettő körül jött Dorci Balázzsal és Máté babával, majd Gabi Lucával. Egy kicsit dumáltunk (Máté baba közben Pihével esett nagy szerelembe), majd Dorci meg én fogtunk az öt gyerekből hármat (Zsó meg Gabi itthon maradtak B.vel és G.vel, nehogy az oviban megrémüljenek, hogy honfoglalást akarunk tartani), és elballagtunk Dájiért. Hát az valami csuda volt, amit a három kölök leművelt! A két kiccsávó közrefogta Lucát, és úgy futottak hazáig…komolyan, mint akik egy percre sem váltak el azóta…

Itthon aztán folytatódott a dzsembori, volt nagy homokozás, tortaevés (Dorci hozta…logikus, nem? Hozott 3 zsák ruhát a gyerekeimnek, kicsinek nagynak egyaránt, sőt, a Botomdnak is, tök egyértelmű, hogy akkor már hozza Ő a sütit is, ugye? Egy hétvégi áramszünetre hivatkozott, hogy majd az lesz őnáluk, és nem fogyna el, de akkor is…. Mindegy, nekem Anyukám azt tanította, hogy ne sértsek meg senkit sose…hát távol álljon tőlem…),

Vonatozás, bubifújás, a babeceknek felfedezősdi, fotózkodás, G.nek meg nagy alvás a babakocsiban a bokrok alatt… Mindenki megtalálta a szórakozását. Mi meg csak néztünk körbe, istenem, 6 gyerek (meg Dorci pocakja)…

Ja, és amikor Tamás megjött, ajándékot hozott magával: G. saját névre szóló kis kocsitakaróját!!!!

Ezúton is nagyon köszönjük az összes munkatársának, aki ennek a jó kis meglepinek a szervezésében benne volt, a gondolatomat találták ki!!! (a Tako-t már én is nézegetm régóta, de az ilyet azért sokkal jobb ajándékba kapni!!!! Köszönjük!!!)

És mégvalami: külön szeretném felhívni a figyelmet a második kép jobb alsó sarkára... őőőőőőőőő..... mintha nem is egy egyidősek lennének :)

4 megjegyzés:

  1. Édesek!!! Nagyon!!

    De azért két dolgon lehidaltam:
    1. Hogy Gombóc mennyivel nagyobb D&L párosnál... Tudtam én, tudtam én de akkor is más így látni.
    2. Hogy Máté mennyire tiszta bátyja. :O

    Látszik, hogy kinek nincs blogja és kin tudok így meglepődni mi?! ;)

    Más:
    Takoo nálunk is nagy sláger már 2 éve. Lénáét majd Mikulás bácsi hozza. ;)

    VálaszTörlés
  2. Csuda arik, nem?
    Te Dóri, kedden Ti mit csináltok? Nem lenne kedved csatlakozni? Egy ugyanilyen összeröfit tervezünk, tuti örülnének a többiek is...no?
    Olyan kora délutántól szoktuk csinálni a banzájt...én nagyon örülnék, ezer éve nem láttalak....kivéve a blogot, mert azt olvasom rendszeresen persze.. Én már mondtam Dorccinak, hogy a kis Salokról is gyárthatna blogot, de Ő csak kis Salokat gyárt inkább :))))))))

    VálaszTörlés
  3. Drága vagy, de az a nagy helyzet, hogy nincs a popóm alatt most kocsi, bkv-zni meg ennyit a kicsivel meg a picivel nem szeretnék még.
    Majd nőnek kicsit a törpéink, akkor bevállalom, de most még sok lenne. Azért nagyon köszi a meghívást!

    VálaszTörlés