vasárnap, március 20

SkyCourt


Tegnap nyitották meg a SkyCourtot a Ferihegyi Reptéren. Ez az új kettes terminál hivatalos neve (egyébként a Reptéré meg Liszt Ferenc…de hogy ez mikortól hivatalos??? Utánanézni…). Mivel Alma koncertet ígértek ma délelőttre, gondoltuk, ki kéne menni megnézni, mégiscsak nagy esemény, meg hát legyen valami program a kölköknek. Dájí lelkesen jött, de csak a miatt, mert megígértük neki, hogy láthat majd repcsiket, amikor a koncertre akartam behangolni, akkor közölte, hogy ő már volt Alma együttes koncerten az ovival, és különben is, „nem kell mindig koncertre menni!”. Mintha minden héten vinném…

Mindegy, én akartam menni (Caprice üzlet is nyílt), T. is akart menni (DutyFree), innentől a kölköknek nem volt sok választása, jöttek. Fecó itthon maradt Botonddal (végül is majd egy hétig nem taliztak, kettesben akart vele lenni egy kicsit (mindenki mondja, hogy a gyerekek iránti érzelmeink hasonlítanak a szerelemhez, úgyhogy ezen nincs is mit csodálkozni).

Nos, az új terminál gyönyörű… a legjobban talán az az ülőalkalmatosság tetszett, aminek a közepe kvázi járókaként is funkcionál… két gyerek simán elfér benne… többen- akik elmentek mellettünk- meg is jegyezték, hogy otthonra is jó vóna1 egy ilyen, mi? Aztán mire végignéztük az összes üzletet, akkora tömeg gyűlt össze a színpad előtt, hogy nekünk már csak a szélénél jutott hely. Ami mondjuk maximum engem, Zsót, meg T. zavarhatott, ugyanis mi szobroztunk ott felváltva, Gábort vissza-visszarángatva a színpadhoz, és aki épp nem ezt tette, az Dáviddal állt a DutyFree shopban, a kiszemelt repülőgép előtt… amit, persze, igen, hogyne, meg is vettünk neki a végén… mindig is mondtam, hogy a következetesség fontos a gyereknevelésben… hehhe.

Szóval a napi élmény megvolt, délután még sminket próbáltunk Zsófinak a holnapi fotózáshoz, összeszedtem egy csomó Thomasos könyvet, szintén a fotózáshoz, rucikat próbáltunk, és ezzel el is ment a nap. Várjuk a holnapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése