kedd, augusztus 4

Kedd


A mai látogatókkal készültek fotók is, íme: először a Klári nagyi jött be, merthogy aztán Tamás vitte őt mihozzánk haza, hogy fogadja Dájikát, akit Anyuék hoztak fel Ballószögről, és úgy döntöttünk családilag, hogy ma elég lesz neki megbarátkozni az új szobájával, majd holnap hozzák be a Tesóhoz, így Anyuék csak kirakták, megnézték az új szobákat, majd jöttek ők is szemrevételezni az újabb szaporulatot. Most nézem, hogy látszik, hogy nem vagyok annyira képben még, mert az anyuval egy közös fotója sincs a Csöppnek….mindegy, vasárnap jön nekem segíteni, majd pótoljuk.

Egyébként érdemes megnézni a Bóbita fejét: mint aki egy különös kis bogarat szemlél…pedig nagyon kell szoknia a látványt J Bár valszeg Ricsi magassága miatt (2méteres a srác) az Ő babecuk „picit” nagyobb lesz…még röhögtünk is Bobóval, hogy náluk majd őt kell leműteni az „apróság”ról…jójójó, tudom ez morbid humor, de higgyétek el, jó volt röhögni….bár fájt kegyetlenül…mint most nektek a poén.

És ideteszek egy fotót Gáborról, amin nyitott szemmel néz. Nos, a Dáviddal való hasonlatossága csak addig áll fenn, amíg ki nem nyitja a szemeit: onnantól olyan, mint egy kis bölcs öreg. Komolyan, nem úgy fest, mint aki már volt itt???? Olllyan komolyan tud tanulmányozni, hogy magyarázkodni támad kedvem… Csuda fazon lesz belőle is, asziszem….

1 megjegyzés: