vasárnap, augusztus 16

Vasárnap


Ma is voltak látogatóink, jött a Bobó is, meg az Apu is, ugyanis már napok óta a Bóbiéknál segítkezik a felújításban, és mielőtt holnap hazamenne eljött unokázni egy kicsit. A gyerek persze le se szállt róla (márhogy a Papáról), együtt medencéztek egy jó nagyot, meg játszótérre mentek, meg úgy általában nagyon jól elvoltak. A Bobó meg legalább babázhatott egy kicsit, és megmondom őszintén, marha jót szórakoztunk a Tamással meg anyuval azon, hogy ugyebár Bobó mindig úgy jön, hogy a villamosra hozza magával a kis olvasnivalóját, konkrétan MINDIG az aktuális HVGvel utazik…nademost! Baba magazin, meg Anyák lapja! Háhá! Pedzi már….

A Tamás a csillagvizsgálóját mutogatta közben a teraszon az Anyunak, hogy miylen jól látni vele a messzi fenyőn lévő tobozokat (tényleg), a baba meg amikor nem épp valakinek az ölében volt, akkor a kis morcos arckifejezésével szuszkázott az asztalon, úgyhogy mindenki megtalálta a helyét. Ja, még az volt jó, amikor Tamás meg Anyu összehasonlító elemzést végeztek, konkrétan, hogy mennyire hasonlít Gábor a Dávidhoz… márhogy Dávid 1-2 hetes fotóihoz… egyébként erről majd lesz nálam is összehasonlítás, csak még gyűjteni kell pár képet, hogy megfelelően elemezhessünk :)

Este aztán a Bobó hazament, Apu itt is aludt, még néztük kicsit a csillagokat a teraszról miután a két gyerek lefeküdt, meg megettünk(tem) pár kiló kekszet, meg némi fagyit. Tudjátok, „csak szénhidrátból lesz tejci”…

3 megjegyzés:

  1. és hogy lett Bóbiból Bobó?? :) Dávid nevezte el?? És nem tudom hogy vagy vele, de a sajátjaimat sohasem tudtam összehasonlítani :)

    VálaszTörlés
  2. A Bobót is régóta használjuk, kvázi mint a Bóbi becézését... mondjuk, tényleg fura, ha becenevet becézünk, de mindegy... meghát próbálok nem túl sok szóismétlést használni írás közben...jó, nem vagyok egy Ady, de legalább Nyomasek Bobót beérhetném...natessék, még egy Bobó :)))))))))))))

    VálaszTörlés
  3. Ja, és a Dávid szerint ő BóbiKA :)

    VálaszTörlés