csütörtök, július 31

Kreatív blog lettünk :)

Jaj, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem!!! Kaptunk díjat! Lucáéktól! (És Anya érti, hogy Lucaanyu mire gondolt a VIP-kullanccsal, meg a vörös szőnyeggel… A Santana koncerten való megjelenésük VIP vendégként ugyanis nem csak a koncertélményt nyújtotta, hanem egyéb csámcsognivalókat tanulságokat is… Értsd ezalatt: szőke miniszoknyás lányokra, ha elmennek egy fa alatt a „rossz szervezés miatt” (gyalogolni kellett!!! Majdnem 100 métert!!! Fa alatt is el kellett menni!!! Felháborító!!!), akkor tuti, hogy rájuk megy egy kullancs, és ennek Ők sipákolva hangot is adnak (márhogy fennáll a lehetősége, hogy esetleg jön egy kullancs… persze a kullancsoknak erről nem szólt senki, és mindegyik máshol csinált magának programot, így a lányok megúszták, nade a lehetőség!!!) … Anya meg Gabi néni meg persze meghallják, tanulságot levonják, és röhögnek… ). Na, szóval a díj:

A blogoló barátok között jár körül ez a díj, amit Lucáéktól kaptunk meg, (Köszönjük szépen! Igazán jól esett! VIPdíj J) és melynek adományozásához a következők a szabályok:

  • - A díj logóját ki kell biggyeszteni a vitrinbe blog oldalsávjába.
  • - Az adományozót ki kell linkelni;
  • - További 5 blogos barátnak kell továbbadni a díjat és kilinkelni őket
  • - A saját blogjukon ezeknek a barátoknak üzenetet hagyni

Nos, az egyszerűbb része gyorsan teljesítésre került, de a felsorolás jöjjön most. A mi díjazottjaink:

  • Úgy láttam, hogy a díj (Gabi néni szabályai szerint legalábbis) visszaadható, így azért Lucával osztoznék: nélküle nagyon sok bejegyzés nem jött volna létre, mivel az élményeink nagy része már eddig is közös volt, de most, hogy közeleg az ősz, Anya szerint még többet leszünk együtt.. Másrészt meg mégiscsak a csajom, ami az enyém, az az Övé is… Arról nem is beszélve, hogy a következő két díjazottunk egy és ugyanaz a személy, és Gabi néni hívta fel Rá a figyelmet, Ő ajánlotta ugyanis olvasásra:
  • Settenkedve lopakodó blogját, amit Lucia ír. Anya, miután elolvasta múltkorjában az első pár bejegyzést, (márhogy az utóbbi párat), úgy döntött, hogy elolvassa elölről az egészet, és aznap igencsak későn feküdt le, mert alvás helyett kanapén ült, és könnyesre röhögte magát Lucia humoros postjain… Azóta nem könyveket ajánlgat olvasásra a barátainak, hanem ezt a blogot.
  • Lucia másik blogja is mindenképpen díjat érdemel (illetőleg Anya nem tudott dönteni, hogy melyik tetszik Neki jobban), ami a „Megesett leány” címet (is) viseli : Apjaneve Dani Zoárd Vulkán Turul Kilián története: ez a blog azt tudja, hogy Anya nem csak röhögött tőle, hanem néhány estben könnyezett is (és nem a röhögéstől). Egy élmény. Komolyan. Ajánlom. Nagyon.
  • A következő díjazott az Apa által újabban kultivált gasztroblogok egyike: Ízbolygó, akinek köszönhetően Apa egyre újabb kreatúrák kipróbálására bíztatja Anyát, e módon Ízbolygónak igen nagy szerepe volt abban, hogy Anya megkapta az álomkonyháját („jóvanjóvan, szívem, megfőzök én Neked bármit, de igazán jókat csak igazán jó konyhában lehet” – idézet Anyától még a felújítás előttről). Az Ízbolygó által közétett receptek közül amiket kipróbáltunk, azok mind nagyon-nagyon jók voltak! Sőt! A marbella csirke azóta az általánosan elfogadott vendégváró kajává lépett elő (hamar kész van, és még olyan embert nem láttunk, akinek ne ízlett volna (pedig már vagy 40-en kóstolták), még a szülinapomon is az volt a főfogás).
  • Az ötödik blogot egyértelműen Anya választotta: „Szösszenetek egy volt drogos életéből”. Még amikor engem várt Anya, és volt ideje olvasgatni, akkor tette be a kedvencek közé, és azóta többé-kevésbé folyamatosan olvasgatja (már ha hagyom neki). (Ex)Drogos három éve írja a blogját, és már ez önmagában is elég nagy teljesítmény… Aki kíváncsi, hogy Anya vajon miért Rá szavazott, az olvasson bele a blogba, és egy kicsit gondolkodjon el (a világ nagy dolgain- ha közhelyesek akarunk lenni).

No, hát akkor mégegyszer köszönjük, és mindenkinek további jó blogolást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése