kedd, április 7

Találkozás Ízbolygóval


Ma nagy kirándulást csaptunk! (A tegnapi nap említésre méltó eseményeiről majd a következő bejegyzésben szólok).

Az apropó a Segítsüti átadása-átvétele volt, amire a belvárosban került sor. Mivel ugyan az én gyerekem általában nagyon jó gyerek, abban azért nem bízhattam, hogy a belvárosi cukrászda is olyan toleráns, mint én, meg hát nem is akartam a fegyelmezéssel az időt tölteni, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy a gyereket bevisszük Apa irodájába, ott a két titkárnő majd vigyáz rá egy órát (a fényképet elnézve a gyerek irigylésre méltó helyzetben volt, szerintem a 18. szülinapjára is ilyen felügyeletet fog kérni ajándékba), mi meg elugrottunk Tamással talizni Ízbolygóval. Némi (negyedórás) parkolóhely keresés után siettünk a cukrászdához, (ami előtt természetesen volt 3 szabad parkoló, de ebben ugyebár reménykedni sem mertünk), ahol Ízbolygó már várt minket. A tervezett fél órás taliból kerekedett egy jó másfél órás beszélgetés (nem csak sütés-főzés, és igenis, Tamás is szóhoz jutott!!!!), ami sz’tem, ha nem vagyunk mindannyian időhöz kötve, még nyúlt is volna tovább, de így is nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!

Kaptunk egy nagy (sk!!!! Az ilyet nagyon szeretem…) dobozt, benne nem csak a beígért süti lapult, hanem azon kívül még 3 féle másik is…. Nem is tudtuk eldönteni, melyik ízlik a legjobban…. Ja, és nem mellesleg, Ízbolygó mintha kitalálta volna a mostani mániámat, beletett egy nagy üveg házi készítésű karamellszószt is….. ajjaj…nem baj, majd szoptatás után letornázom ;-)

Szóval, köszönjük szépen még egyszer, és reméljük, lesz még majd hasonló kezdeményezés!!!!!

Miután búcsút vettünk egymástól, visszamentünk az irodába a gyerekért, Apa ment tárgyalni, útközben kirakott minket a Nyugatinál, és jelentem, egész hazáig az én gyerekem TÖKÉLETESEN viselkedett, élvezte az utazást, előre köszönt az összes kallernak, úgyhogy nagyon meg vagyok vele elégedve (pedig az alvása majdnem 2 órát csúszott, amitől általában már nem beszámítható) .

Este meg én még elmentem egy lakógyűlésre, és csak fél tízkor estem haza....

1 megjegyzés:

  1. Jó volt részletesen is olvasni a napotokat!:-)
    Doboz és a tartalma: egészségetekre!

    VálaszTörlés