kedd, október 6

Végre képekkel



Ma eljöttek újra a haverok, Balázs, Luca, Máté baba, úgyhogy volt nagy örömködés, együtt mentünk Dávidért az oviba, hazafelé volt nagy futás, meg kollektív bokorbaesés... Sőőőt, készült pár fotó is, merthogy megjött az új gépem!!!!! Mivel memóriakártya nincs hozzá, én is a csajoktól begyűjtött képekkel operálok főként (a gépbe 20 fotó fér eccerre csak, az meg ugye nekem elég kárcsúú) dumáltunk sokat (márhogy mi, csajok), meg ettünk (Gabi már reggel hétkor dagasztott, hogy a kis „vőjelöltjének” ahogy ő mondja, megsüsse a kedvenc csigáit, amit én tán még jobban értékeltem, mint a fent nevezett, én szolidabban nyomtam, és sima fornettit vettem, az is mindig tuti befutó), a gyerekek meg kergetőztek, veszekedtek, játszottak, aztán a játékokon veszekedtek… Csudák voltak, na. Máté baba is már nem is olyan nagyon baba, oltári ügyes, már megy, rámol, játszik… valamint simán rárabolt Luca pogijára… Utána még edzett is kicsit a hugira (Dorcinak lánya lesz januárban), úgy tologatta a babakocsit, hogy még. Luca is kedvet kapott, komolyan betakargatta Gábort… Végül is Neki is edzenie kell…. Eddig még nem írtam, de kis csapatunk újabb taggal bővül: Gabi márciusra várja Luca hugiját vagy öcsikéjét… Nagyon boldog vagyok, komolyan!!!!! (Főleg, hogy már írhatok róla… a titoktartás nekem néha kicsit nehezen megy….).

5 megjegyzés:

  1. Jajjj de jóóóó! Tudom, nem itt kellene, de Gabi, nagyon örülök, gratula a pocaklakóhoz!! :)

    Nagyon édesek a lurkók együtt!!

    Pusssz
    ZénóAnya :)

    VálaszTörlés
  2. De bunyesz vagyok!! Dorci, Nektek is gratula!! Nagyon el lesz kényeztetve a kishugi :)))

    VálaszTörlés
  3. Na és akkor, hogy megtöltsem az oldalt :)

    Tzg, nagyon durva, amit a rabolóról írtál..a hideg is kirázott!

    Szuper, hogy Dávid így szereti az ovit. Zénó is jár már május óta, most szeptembertől már ott is alszik. Ez családi napközi...ő is nagyon szereti.

    Olvasok ám rendszeresen ;)

    Bocsi, zagyválok csak itt össze-vissza...megyek inkább aludni...már bólogatós kutyát játszom itt a gép előtt :). Melóztam, mint mindig...

    Pussz

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök, hogy életjelet adsz!!!!!!
    Mizu veletek mostanság?????
    Lakás elkelt? Költözés? vagy nagyon le vagyok maradva?

    VálaszTörlés