hétfő, január 31

Szülinap sütiheggyel


Nos, tegnap méltó módon megünnepeltük Cicukát. A tortáról most nem hoztam „direkt” képet, elég belőle annyi, amennyi így látszik. Ja, hogy melyik az? Hehhe, a nagy csokis…

A többi az ajándék. És sikerem is volt vele. Az ajival. Mer’ a torta ugyan nagyon finom lett, de messze nem olyan szép, mint amilyennek lennie kéne (csinált már valaki csokibársonyt festékszóróval? És összejött neki? Mer’ ha igen, feltétlen keressen meg), ráadásul a 4 féle krémnek köszönhetően olyan rettentő tömény, hogy hú.

Viszont a többi süti, na, az remekül is nézett ki! És töménynek sem találtuk, lévén ezek akármennyire is szépek, nem ehetőek ám!

Gabi barátnőmtől kaptam az ötletet, a Meskán találta ezeket a jópofaságokat, egyik fele a kupacnak szappan, másik része meg gyertya (Szeretném ezúton is megköszönni a készítőiknek, tényleg csodásan fest mindegyik! A szappanokat Ajándékszappan készítette, a gyertyákat Memelye. Mindketten nagyon kedvesek, segítőkészek, bátran ajánlom őket! Ja, hogy esetleg már az értékelést is megírhatnám a Meskán….)… mondom, mostanában majd’ minden este gyertyát gyújtunk, és hát Cicuka vonzódását a kulináris dolgokhoz régóta ismerjük, és ugye fürdeni is nagyon szeret, ezeknek biztos nagyon fog örülni…

Tetszett is Neki nagyon mindegyik, a gyerekeknek nemkülönben (D. kedvéért egy csomó gyertyát meggyújtottunk, és elfújhatta őket, G. meg egy idő után szintén kedvet kapott fújdogálni, úgyhogy vagy 20 percig csattingattuk az öngyújtókat, és gyújtogattunk lelkesen).

Úgyhogy mindent egybevetve jó kis szülinap sikeredett…még nagyon sok boldogat kívánunk, Tamás!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése